himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Individuweel 14

INDIVIDU > Individuweel 11-20
Onze buurjongen aan de andere kant van de weg, Andre Caris (50). Toen was hij nog bij de marine dacht ik, of de mariniers, Hij was 'n tijd naar Nieuw Guinea.
Dit is Jan Vaes (69) bij hun thuis achter het huis in d'n Himmel toen de Lienderweg er al was. Dat was in onze tijd "ut peijke noa ut Liender".

Ik kwam in mijn mappen ineens deze foto weer tegen van mijn lieve zusje Annemieke Welten (57). Ik denk uit haar tienertijd. Het is en blijft 'n mooie meid. Ze is geboren in 1951 en ik herinner me die dag nog als de dag van gisteren, ik was toen net 6 jaar geworden. Nu is ze ook al 70, aiai... het leven loopt gewoon door, die wacht op niemand.

Nog een oudje van onze vader Driek Welten (57) gemaakt in de Rozenstraat in de kamer achter de zitkamer waar we altijd zaten te eten.
Toen ze jong was en tegenover ons was komen wonen was het nog Wies van Seccelen (48). Ik herinner me nog dat ze de eerste persoon was die met haar linkerhand schreef. Op Voordeldonk mocht dat toen, ze zat ik dezelfde klas als ik.
Vandaag zou onze broer Theo Welten (57) jarig zijn... hij zou van daag 82 jaar oud zijn geworden. Door 'n ongeluk werd hij maar 29. We denken nog vaak aan hem, z'n humor, zijn donkere stem als hij zong. Nee vergeten doen we hem niet en ook zijn vrouw Lieske niet die ons ook al is ontvallen. Veel plezier daarboven in die andere Hemel... er zal zeker 'n feestje zijn.

Ik heb de foto groot gelaten zodat je het goed kunt zien... "ziej ikkur goe zat uit zo"?. Ik krijg namelijk binnenkort de burgemeester op bezoek. Dat zat zo. Toen Annie en ik in 2021 onze gouden huwelijksfeest hadden was het coronatijd, feesten was er niet bij en de burgemeester die normaal op bezoek komt deed het nu af, helaas, met 'n telefoongesprek. Nee blij waren we er niet mee en ik vertelde dat ik 'n foto via photoshop had gemaakt waar ik samen met haar op sta. Maar ze beloofde me dat we later alsnog met drieen op de foto zouden gaan, Annie, de burgemeester Anke en ik. Maar het was er nog steeds niet van gekomen. Afgelopen week kreeg ik echter telefoon van het gemeentehuis en daarin werd gevraagd om 'n afspraak te meken met de burgemeester want ze was het echt niet vergeten, om samen met 3-en op de foto te gaan. Dat vind ik echt geweldig maar ik moet wel 'n beetje netjes voor de dag komen dus laat ik jullie zien hoe ik er uit zie... Toch "Moi Zat, of nie dan"?


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu