himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Him. Platjes 14

HIM.PLATJES > Him.Platjes 11-15
Mijn oud-klasgenootje Gerard Bukkems (30) mag graag gaan wandelen, vroeger en nu nog steeds. Hier toen zijn dochtertje Carmen Bukkems (30) nog maar klein was... foto is uit 1974.
Ikke.... 3 aug 2018... smrregus um negen uur, toen was ut nog mer 22 graden. Hier heb ik nog goei zin mer d worde wel anders dien dag.

Proficiat lieve zusje Annemieke Welten (57). Ik ga niet verraden hoe oud dit meisje is, die geboren is op 27 Juli 1951... Ik herinner me het nog als de dag van gisteren dat ze werd geboren... wij moesten met ons Ellie mee naar de schietbaanse bossen die dag om fijn te spelen... Ja.. ja.. Toen we terug kwamen was ons jongste zusje daar... We worden ouder... dat willen we ook, maar niet oud zijn...

Foto van de familie Cortenbach langs ons in d'n Himmel. Rechts staat Zus Maas, het zusje van de eerste vrouw van Tinus, Anna. Ze kwm te overlijden vlak nadat Jan was geboren. Zus nam de taak op zich om "tweede moeder" te zijn voor de kinderen van haar zus. In het midden Corry Zwartjes waar Tinus later mee trouwde en de taak van Zus over nam... de "derde moeder" zogezegd. De kinderen waren "gek" met al hun moeders... Op de foto v.l.n.r.: Tonny, krullebol Jan, Corry, Theo boven, onder Gerard, Tinus en rechts Rini (59) Rechts zoals gezegd Zus Maas (66) die trouwde met Jan Werts en bouwden 'n nieuw huis in onze straat naast Hein van de Wallen. Helaas is van de familie alleen Jan nog over... die is zo in de leeftijd van mij. Foto gemaakt bij Cortenbach achter het huis... de plek die ik me zo goed herinner.
En toen ikeens vond ik dit oude plaatje weer van twee himmelse meisjes in de kabelbaan, wat ik jullie nog nooit heb laten zien. De twee vriendinnen, rechts Coby van Loon (88) en links m'n zus Jo Welten (57). Ze verloren elkaar later uit het oog maar tijdens de reunie van d'n Himmel in 2012 zagen ze elkaar weer voor het eerst terug na meer dan 50 jaar.

De oudste maar toen nog kleine Cortenbachjes... Vanaf links:
Theo, Rini en Tonny Cortenbach (59). Mooi oude h? Alleen Tonny bleef na zijn trouwen in Asten wonen... op de Lienderweg samen met zijn vrouw Mien. Helaas zijn ze alle drie al overleden.

Eindelijk is het dan zo ver... ik heb er wel 'n heel jaar over moeten doen maar nu ben ik dan toch 73 jaartje jong. Rechts Peer Welten (57) toen ik 6 was, linksboven was ik 14, links onder 23 en de kleurenfoto? Die is van gisteren.

En dan is het gewoon vaderdag... ook voor mij.. links m'n dochtertje Nancy die nu trouwens inmiddels al 42 jaar jong is en ikke? Volgende week zondag hoop ik alweer 73 jaar (jong) te worden.
"Duzende kirre" zijn we hier doorgelopen, door dat poortje. Dit is het poortje bij ons achter het huis in d'n Himmel 57 waar wij door gingen want wij mochten van ons moeder niet steeds voorom komen in tegenstelling tot onze buren waarvan je hier ook 'n deel van het huis ziet, bij Kerstens. Vroeger hadden we dat poortje ook al maar toen hadden we nog 'n houten schutting die scheef ging... dat vergeet ik nooit meer. Wim Martens kwam "vrijen" met ons Ellie en die had mensen gesjarterd die bij ons achter 'n grote stal kwamen bouwen van cement-plaatjes en golfplaten dak en toen werd ook de houten schutting vervangen door deze cementen schutting. Deze foto is gemaakt in november 1964 toen Henk van Helmond er woonde en wij al naar de Rozenstraat waren gaan verhuizen.

Nog twee broers Cortenbach, Links Jan Cortenbach (59) en rechts Theo Cortenbach (59). Jan bezig met uitpakken van zijn Sinterklaas kadootje. (foto Jan Cortenbach).
De twee "dametjes" van den Burg, maar wie dat wie zal zijn weet ik ook niet. Eentje heet er Liesbeth van den Burg (54) en de ander heet Laura van den Burg (54)... kinderen van Huub en Anneke.
De laatste dag in Mei, de 31ste, dat is altijd de verjaardag van mijn zus Jo Manders - Welten (57). Dit keer is het de eerste verjaardag dat ze er zelf niet meer bij is want ze overleed op 4 maart van dit jaar. Ons Jo was van 1936 ze zou vandaag 82 jaar zijn geworden... helaas mocht het niet zo zijn dat ze het zelf kon vieren... "We blieve an ow denke lieve zus, naw en vur altijd".... vandaag drink ik er 'n radlertje op...

En dan ineens is het weer de 28ste mei... en nu dus in 2018. Dan ga je terug naar 1971, de dag dat Annie en ik zijn getrouwd... We trouwde op 't gemeentehuis in Asten, de ouders van Annie moesten nog tekenen omdat ze nog geen 21 jaar was. Onze Henk en onze Frans waren mijn getuigen... we trouwden in de noodkerk in de bloemenwijk, dat zwarte gebouwtje en we hadden onze bruiloft bij Jan van Hoek. Maar ja.. toen we pas getrouwd waren dachten we wel 'ns voor de grap... stel dat we de 50 halen dan is dat in 2021... en dan denk je... dat gaat nog eeuwen duren. Maar nu zijn de eeuwen bijna om.. nog drie jaar, nu zijn we vandaag dus 47 jaar getrouwd... Ik herinner me de dag goed toen mijn eigen ouders 50 jaar waren getrouwd en nu ben je er zelf bijna... rare gedachte.. "k wij zitte zo an de fijftig"..... (Foto eigen archief)

Klein stukje Hemel uit vervlogen tijd. Tussen Willem Vaes en verdeuzeldonk aan de linkerkant en tussen Jantje Werts en Willem van Heugten aan de andere rechterkant stonden vroeger geen huizen... er was 'n open plek. De gemeente had er kleine boompjes geplant, hier te zien op de foto... het smelle weggetjes is d'n Himmel en linksboven zie jet het huis van Willem van Heugten met die lange heg die reikte tot bijna aan de Bergweg toe. Nu is er op deze open plek de Hemelberg waar je rechts naar de Wolfsberg kunt en links naar de Lienderweg... het huis waar Willem en zijn familie woonde is niet meer in d'n Himmel maar hoort nu ook bij de Lienderweg... die over gaat in Voordeldonk. (foto familie Vaes).

Nog 'n mooie foto van vroeger, heel wat jaartjes geleden... Piet van Bommel (49) met z'n dochter Carla van Bommel (49). Kijkende vanaf 'n viaduct over de Aa.
De twee "buurtjes" van elkaar... links Hanneke van den Burg (54) en rechts Finy Verheijen (56). Kinderen uit d'n Himmel trokken altijd met elkaar op.
Aan het orgel, Gerard Bukkems (30). Hij brengt hier 'n muzikale serenade aan zijn dochtertje Carmen Bukkems (30), toen nog 'n "joong kiendje".
Moeder en dochter, Beth Vlemmix - Welten (39) en links haar dochter Truus Janssen - Vlemmix (39). Foto gemaakt in Liessel toen Truus nog maar net getrouwd was. Truus ging na haar trouwen in Liessel wonen.
De trouwfoto van m'n vader en moeder... gemaakt bij mijn moeder achter het huis... in de Peel, achteraan op Heusden. De datum, 26 april 1932... vandaag dus 86 jaar geleden. Ons moeder was de dag ervoor, op 25 april net 24 geworden, onze vader was toen 31 jaar oud. Als die niet allebei in de echte Hemel zijn dan komt er nooit iemand in de Hemel, dat is heel zeker... Ik heb de foto eigenlijk nooit echt heel goed en duidelijk zitten bekijken maar hier zie je echt goed wat voor 'n mooie vrouw ze was... Onze vader en moeder... zo'n geweldige mensen... Het is natuurlijk op deze heuglijke dag weer groot feest in de Hemel, boven... "vundaag vat ikker k un raatlurke p"....
Vandaag is het weer de 25ste april... nu is het 2018 en ons moederke was geboren in 1908, nu dus 110 jaar geleden. Echt het liefste moederke wat je jezelf maar kan wensen, Anna Welten - van Bussel (57). Dit jaar zijn m'n vader en moeder ook al weer 86 jaar geleden getrouwd... wanneer? morgen, de 26ste want ons moeder trouwde met onze vader 'n dag na haar verjaardag toen ze 24 jaar oud was. Op de foto's ons moeder links toen ze op de kleuterschool zat, midden de dag dat ze trouwde (26 april 1032) en rechts juni 1970. Proficiat moeder... en doe de groeten aan onze vader, onze Sjaak en Riek, ons Jo en Frans, aan Dirkje en aan Ton. Fijne dag daarboven in "dun echten Himmel"..
Dit zijn Willem van Bommel (42) en zijn vrouw Mien van Bommel - Rijnders (42). Het zijn de opa en oma van Mia, Mietje, Jan, Wim, Piet, Petra en Gerard van Schaijk. De vader en moeder van o.a. Mien van Schaijk - van Bommel, de vrouw van Jan van Schaijk. Mien is al vroeg gestorven en Willem kwam inwonen bij Jan van Schaijk. Daar ken ik hem nog goed van...

Rechts, Hanneke van den Burg (54) kijkt toe bij de kinderwagens van haar zusjes, de tweeling Liesbeth en Laura van de Burg (54). Bij de familie Huub en Anneke van den Burg - van Dijk hadden ze 11 kinderen. Eerst 9, toen kwam daar de tweeling nog bij. Tonny is de oudste en die heeft het gepresteerd om alle Somerense Kennedymarsen uit te lopen.

Op de foto Gerard Bukkems (30) met zijn vrouw, die toen nog zijn verloofde was, Elly Douven (30). Elly is helaas veel en veel te vroeg overleden, oneerlijk.
De drie oudste kinderen van de Engeltjes met vader en moeder.. vanaf links: Rene, vader Piet Engelen, Dorie, moeder Nellie Engelen - Bouwman en Marja (38). Ze kwamen in d'n Himmel wonen naast opa en oma Engelen. Later zouden er nog drie kinderen worden geboren en eerlijk verdeeld... drie jongens en drie meisjes.

Het is weer 5 april maar 78 jaar nadat hij is geboren want dat was in 1940. Onze broer Theo Welten (57). helaas mocht hij maar 29 jaar oud worden... Niet iedereen heeft zoveel geluk als wij... onzen Theo had geen geluk en hij had op dat moment dat hij verongelukte zoveel plannen voor zijn leven met zijn grote liefde... het mocht helaas niet zo zijn... We denken nog dikwijls aan hem terug...
Zo, we hebben het weer gehad... de eitjes zijn op, alleen die paar die ik verstopt heb in de tuin... die ikzelf niet meer weet liggen... vergeten. Ik kan zoals je ziet weer de zolder op. Ben trouwens wel blij dat we het gehad hebben, kan eindelijk dat askruiske er ook af... Het was niet echt 'n warme Pasen maar die "na-pasen-dagen" die worden lekker volgens Piet Paulusma. Ik hoop dat jullie niet ziek zijn geworden van de eieren. Vandaag is alles weer op het oude.
Namens Himmels.nl voor iedereen 'n fijne Pasen... ik geloof dat het weer best wel lekker is en mocht het niet zo zijn dan blijf je toch lekker binnen om pasen te vieren met veel paaseitjes, van de kip of van de chocolade-fabriek. Ik heb dit jaar geen gekleurde eitjes want ik moet de schil er toch af halen... en van binnen zijn ze toch hetzelfde... Fijne dagen iedereen.

Samen sportief, Jan en Nel Vaes - van de Kerkhof (69). Ik denk nog uit de tijd dat ze nog niet getrouwd waren. Jammer dat ze ons al hebben moeten verlaten.

He kiendjus... heddege ze al gevonden of goddege nie zuuke vundaag?
Niet echt heel duidelijk maar het zijn toch twee kinderen van Piet en Anna Bukkems, van de fietsenzaak vroeger. Onder Piet Bukkems jr. (30) en boven Jan Bukkems (30)

Nog 'n foto van twee broertjes uit d'n Himmel van vroeger... links de oudste... Tonny van den Burg (54) en rechts Hans van den Burg (54). Hoe we die kennen van later? Tonny liep in Someren alle Kennedymarsen mee en Hans werkte op het gemeentehuis in Asten, deed veel voor de sportverenigingen.

Iedereen zal wel denken... die man komt toch niet uit d'n Himmel dus wat doet die hier bij Himmelse Platjes? Klopt helemaal want die man is Willem Bogers en kwam uit Tilburg. Hij werkte bij Fred van Stekelenburg, de mulder die meel maakte in zijn molen aan de Molenstraat. Willem bracht het meel naar de klanten, naar de bakkerijen en daar is dit plaatje van. Hij bracht ook meel in onze straat.. want de winkel van van Baar lag dan wel in de Emmastraat, de deur naar de bakkerij, hier links op de foto lag gewoon in d'n Himmel. Dit plaatje is gemaakt voor de bakkerij van van Baar in d'n Himmel dus en is gemaakt zo rond 1910. In 1930 is alles helemaal verbouwd en in de beginjaren 70 is alles afgebroken.
Ik heb deze foto al 'n keer eerder geplaatst, helemaal in het begin toen ik was begonnen met deze website. Toch plaats ik hem nog 'n keer en nu in groter formaat want dan zie het beter omdat het echt bij oud-himmels behoorde. Rechts het huis van de familie Hoefnagels huisnummer 27, het grote gezin en links de twee huisjes waar vroeger in het linker Leo Snijders woonde op 23 en daarnaast Jos Manders op 25. Ze waren al dichtgespijkerd en jaren eerder al onbewoonbaar verklaard.

Drie van de vijf broertjes Cortenbach met v.l.n.r.:
Gerard, Tonny en Rini Cortenbach (59) de militair. Vooraan moeder Corry Cortenbach - Zwartjes (59). Genomen bij Cortenbach op de lap grond achter het huis. Rechts zie je nog de heg van Driek Hendriks.. de lichte strook is de tuin van van der Loo en hiernaast van Willem van Heugten.
Rechts is Wim Vaes (69) die aan het dollen was met de vrouw van hunne Jan, Nel Vaes - van de Kerkhof (69) en nel was altijd wel in voor 'n geintje of grapje.

Dit is ons zusje, Jo Welten (57). Ze is helaas op zondag 4 Maart 2018 overleden. Ze is net als ik geboren in d'n Himmel op 31 mei 1936. Dit jaar zou ze 82 jaar oud worden. Vroeger werkte ze samen met ons Ellie op d'n Trico. Ze trouwde op 18 jan 1962 met Frans Manders haar grote liefde en ze kregen samen twee kinderen. Ik heb zelf veel aan ons Jo te danken want omdat ik in Asten geen huis kon krijgen mocht ik met Annie na ons trouwen bij haar boven komen wonen... 'n huiskamer, keukentje en 'n slaapkamer. Dat vonden ons Jo en haar man Frans oke. Frans is overleden toen hij 63 jaar oud was... dat heeft ons Jo veel verdriet gedaan. Jaren later werd ze bevriend met Louis en samen met onze Sjaak en zijn vriendin Wies maakte ze veel reisjes naar het buitenland. Ons Jo genoot hier van maar ze genoot ook altijd van de gezellige familie bijeenkomsten en natuurlijk van mijn liedjes op z'n Astens. We zullen je gaan missen zus, net zoals we ook de andere missen die van ons zijn heen gegaan... Toch wil ik dit nog zeggen... afscheid nemen bestaat niet, het is alleen maar, tot ziens.... tot straks... dat zeg ik nu ook: "Tot straks Jo"... Klik maar op de foto dan hoor je het liedje nog 'n keer.

Twee Himmelse Boys van vroeger... Links Gerard Janssen (53) en rechts zijn overbuurjongen Gerry van Seccelen (48), die laatste is nu weer bewoner van huisnummer 48.

In het midden
Hanneke van den Burg (54) geflankeerd door haar zusjes links Laura en Liesbeth van den Burg (54), de tweeling.

De plaatjes die Rob Fritsen maakte en op Siris stonden van mijn optreden bij de ouderenmiddag bij de Klot in de Klepel. Het middagje Klot... Ik, Peer Welten ((57) vond het geweldig om te doen... die mogen me nog wel weer 'ns vragen... om het op z'n Deurnes te zeggen: "Ger gedoan"...

Ik neem je nog 'ns mee naar heel vroeger... zo rond 1962, wij waren dat jaar ervoor gaan verhuizen naar de Rozenstraat. We staan in de tuin van Huub van den Burg, je weet wel een van de bewoners van het eerste uur van de drie blokken van twee tussen van Schaijk en Mennen in waar Toon van Seccelen, Ber Caris, Marinus van der Wallen, Huub van den Burg, Sjaak Verheijen en Jan van den Boomen woonden. De stal die je ziet is bij Verheijen achter het huis, de buren van de familie van den Burg en het huis is dat van Jan van den Boomen die met Riet van Lilburg was getrouwd. Daarnaast nog net zichtbaar het huis van Ties Mennen waar eerder Slaats had gewoond en eentje verder het huis van Hein en Miet van der Wallen. Het gebouwtje rechts hoort bij de familie Mennen het is n.l. de duivenkooi van Linie Mennen die nog altijd in het huis woont en nog altijd duiven heeft.

Het is best 'n onduidelijk plaatje maar wil het jullie niet onthouden want dit is echt oud. Links Grada Pijpers (88) en haar verloofde Toon van Loon (88). Ze hebben jarelang in de houte barak gewoond achteraan in d'n Himmel.
Broer en zus woonden vroeger in d'n Himmel, Wim van Bommel (49) en Mien van Leeuwen - van Bommel (49). Mien woont nu in Helmond en Wim in Roosendaal.

"Vundaag is ie joarig"... onze vader,
Driek Welten (57). Ja ik weet wel dat hij niet meer op deze aardbol is maar z'n verjaardagen die gaan gewoon door. Vanavond pak ik er 'n heerlijk radlertje op.. Onze vader is van 1901, heeft twee vervelende oorlogen mee moeten maken. Ik denk dat jullie dat ook wel zullen zeggen dat je de beste vader had die je maar kon wensen... ja bij ons was dat in ieder geval zeker. 117 jaar geleden geboren.. 'n moeder die heel jong overleden is.. nee gemakkelijk heeft hij het niet gehad. Maar als er ooit iemand eerlijk, oprecht en rechtdoorzee was dan was het onze vader wel. Hij heeft goed voor ons gezorgd.. Proficiat vader, wij, "de Weltus, zijn trots op ow"..... Ik had dit achtergrondje nog en dat vond ik wel passen bij onze vader... Hij zat vaak in 't Liender... tussen het groen om te zorgen voor ons eten..

Bij Bukkems hadden ze 'n feestje... Op de voorgrond Jan Bukkems (30) met 'n glas bier (oei oei), of toch limonade.. en op de achtergrond zijn zus Annie Bukkems (30).

En voor de tweede keer Back to the Secrets hebben we 'n geweldig gezellige middag gehad bij In de Gloria in Asten. Dat kan alleen als je 'n mooie locatie hebt, gezellige enthousiaste mensen en 'n programma wat aanslaat ook al is het zonder live-muziek. Bedankt iedereen die hebben bijgedragen aan twee leuke middagen. Veel dank aan m'n maatje Jan van Eijk, zanggroep Vur Mekaar, the Secrets met hun dames en de mensen van In de Gloria voor de prima service.

Mooie ouwe uit 1957... de familie Tuur Slaats. Toen waren ze allemaal nog klein... Achteraan v.l.n.r.; moet ik zelf toch weer nadenken... Toos, Henk, moeder Siena Slaats - Haazen, op de arm Joke en rechts vader Ture Slaats. Vooraan: Ria, Jos, Frans en Annie Slaats.
Terwijl ik dit typ is het 2 januari 2018, vandaag wordt mijn broer Huub Welten (57), 80 jaar jong. Proficiat Huub en langzaam aan alvast op noa de "niggentig". Ook proficiat aan zijn vrouw en aan de rest van de familie.

MAAR OOK 'N HEEL GEZELLIG EN GEZOND 2018 EN ALLES WAT WENSELIJK IS.
Eindelijk is het dan zover... Kerstmis... natuurlijk weer niet net als vroeger want buiten is het 9 graden en er ligt geen millimeter sneeuw. Maar we maken er toch wel wat van. Namens Himmels.nl wens ik iedereen fijne Kerstdagen toe... laat het gezellig zijn, laat het eten goed smaken, maar denk aub ook 'ns aan degene die het niet zo hebben als wij... Fijne dagen beste Himmelse Vrienden.

Ik vond het "seund" om dit mooie plaatje van de kiendjes Cortenbach met "tante Zus" klein te maken. Op de foto v.l.n.r.: Rini, Jan, Tonny, Gerard en Theo Cortenbach (59) met bovenaan Zus Maas (66) die de taak van opvoedster op zich had genomen nadat de moeder van deze vijf kinderen, haar zusje Anna, was overleden.

Ik had deze foto van m'n broer Sjaak Welten (57) allang klaar liggen om die te plaatsen hier met zijn verjaardag, maar door de hectiek met het Himmels Fisje, de reunie is het er helemaal bij ingeschoten.. gewoon stom van mij want dat is geen excuus. Als er bij ons iemand jarig is probeer ik dat altijd extra te vermelden want in ben deze site eigenlijk begonnen voor onze familie... het is wel wat uitgegroeid, dat wel. Onze Sjaak is jarig op 14 November en zou als hij nog leefde nu 83 zijn geworden. We missen 'm nog altijd.. ik denk toch nog dikwijls aan hem...

Geweldig mooi... het plaatje van Willem en Anna Vaes - Rakels (69) samen met hun schoondochter Nel Vaes - van de Kerkhof (69). Nel heeft na haar trouwen met Jan bij deze ouders van Jan "ingewoond". Zoals je ziet... Willen Vaes zonder sigaar? "Da kan tog nie"...
Ze woonden op het hoekje van de Hemel en de Logtenstraat, de familie Jan Hikspoors - Werts. Later zijn die huisjes daar afgebroken en is er ons Pleintje, en op de reunie kreeg ik dit mooie plaatje van de "kiendjus", rechts Antoon Hikspoors (33) en links Ini Hikspoors (33) en in het midden de tweeling Theo en Marleen Hikspoors (33). Jammer dat ik niet meer van zulke plaatjes heb... prachtig toch?

Feesten zat Jan Vaes (69) als echte Himmelnaar in het bloed... hier is hij aanwezig op zo'n feestje samen met zijn vrouw Nel Vaes - van de Kerkhof (69).
Twee Himmels Hardrock-Liefhebbers... links Toon Hurkmans (43) en rechts Rene Verhaeg (22). Volgens mij is deze foto geknipt op 'n reunie van hardrockcafe d'n Aanloop. Deze avonden worden geregeld georganiseerd in Ommel bij cafe Eijsbouts en die echte "straffe mannen" zijn dan present.

Broer en zus op de mobylette... zoals je ziet 'n foto uit 1969. Frans Slaats (20) met achterop zijn oudste zus Toos Slaats, nu Toos van de Goor - Slaats (20). Op de achtergrond de winkel van Berkers die toen lag naast van Golstein Brouwers in de Emmastraat.

D'n Himmel deed vroeger ook mee aan de optochten t.b.v. de bevrijding. Ik weet niet meer precies van wanneer deze was. Op de hoeken stonden de militairen van de zee, de lucht en twee van de landmacht. Op de foto v.l.n.r.: Nellie van Loon (88), Mietje van Schaijk (42) Ria Mennen (62) die was de koningin, en Joke van Heugten (47). De rest is onzichbaar... Koos Peters (16) was toen prins Bernhard.
Af en toe krijg je van die reclame binnen en dan denk ik... ze zullen toch niet menen dat zo'n ding voor mij bedoeld kan zijn. Dacht je werkelijk dat ik op mijn 72ste nog met, in dit geval, 'n bladblazer ga werken? Ik doe niks, alleen 'n beetje muziek maken en zorgen dat de reunie goed verloopt en natuurlijk aan mijn website werken. Bladblazer? de pot op... dus heb ik de foto 'n beetje bijgewerkt om aan te geven dat dit het helemaal niet is... Nog niet al liggen de bladeren 'n halve meter hoog dan ga ik nog niet met zo'n ding aan de gang... p.s. dit geldt ook voor 'n sneeuwruimer straks. hahahahaha... Moet ik wel toegeven als je de foto ziet: "Ut st wel stoer mer dr is dan k alles m gez".

Nee beste vrienden, dit is niet ons nieuwe huisdier, ik ben ook niet in de sahara op vakantie... gewoon 'n selfie van jaren geleden. Voor de mensen die niet goed zien? Links met die bril op dat ben ik,
Peer Welten (57).

Vrienden onder elkaar, lekker picknicken... Ze zaten toen nog in de "vrijerstijd", vanaf links: Nel van de Kerkhof (69), Jan Vaes (69) en Harrie van der Steen (84). De vriendin van Harrie knipte de foto, Annie van Berlo. Waar en wanneer weet ik ook niet.

Nog 'ns ver terug in de tijd. Wij woonden nog niet zo heel lang in de Rozenstraat, ik denk dat dit plaatje van 1963 is van m'n zusjes, links Annemieke Welten (57) en rechts m'n andere zus Jo Manders - Welten (57). Op de achtergrond de huizen in aanbouw van de Daliastraat.

Ik weet toch bijna zeker dat ik kortgeleden dit plaatje heb geplaatst van de zusjes Engelen, links Dorie Engelen (38) en rechts Marja (38), toen ze nog jong waren. Maar ineens waren ze weg... Hoe? dat snap ik ook niet. Maar nu zijn ze er weer.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu