himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Him. Platjes 18

HIM.PLATJES > Him. Platjes 16-20
Vier broertjes Hoefnagels, zonen van Bert en Marie. Links Johan Hoefnagels (27), rechts zijn oudere broer Thieu Hoefnagels (27) en op de fietsen weet ik even niet, moet ik nog opzoeken.
Vandaag is het weer 4 augustus en dat is voor ons, de Weltens, een bizondere dag en nu in 2023 wel heel bizonder en apart. Links is Liliane van onze Hub, die is net ons mijn zus op deze dag jarig, ze wordt 79 naar... proficiat Liliane en op naar de 80. Maar het speciale aan de dag van vandaag is dat onze oudste zus Ellie Martens - Welten (57) vandaag 90 kaarsjes uit mag blazen... we zouden er eigenlijk vandaag naar toe gaan want dat is wel heel speciaal maar door omstandigheden is het niet mogelijk en stellen we het 'n paar weken uit. Proficiat Ellie en ook Wim, Anita en Cor natuurlijk. Fijne dag en tot gauw... Nogmaals proficiat allebei van al wat Welten heet.
Hij woonde op twee plaatsen in onze straat vroeger op 88 en later op 24, Leo van Loon (88-24), hier op de foto met zijn twee kinderen.Hij werkte bij Eisbouts bij de klokken in de buitendienst... helaas overleden.
We waren al eens naar het boerebondsmuseum geweest in Gemert maar nu waren we met onze kleinzoon Benjamin ook naar Melderslo geweest naar het museum en dat zag er geweldig uit, af en toen voelde ik me weer tien jaar... ze maakten deze foto van mij, Peer Welten (57) bij dat vrouwtje dat "erpel zaat te schelle"...
Vandaag wordt de jongste van ons, van de familie Driek en Anna Welten, 72 jaar... Annemieke Welten (57). Geboren in de Hemel in 1951 is ze nu dan al 72 jaar jong geworden. Wij wensen haar 'n fijne dag. En... net als de rest, Peter en Frans, op nar de 80... Ons Ellie, onze Hub en Henk zijn dat al. p.s.: ons Annemieke ziet er nu wel iets ouder uit.
Hoelang ik hem al ken? ik denk dat ik 8 jaar oud was toen Wim Martens voor het eerst bij ons thuis kwam, nee niet voor ons, hij kwam voor ons Ellie. Wim was toen militair en ik weet nog dat de watersnoodramp er was en hij werd opgeroepen om in Zeelnd hulp te verlenen. Dat was in 1953, en was ik dus 8 jaar. Wim is 14 jaar ouder als ik en wordt vandaag 92 jaar oud. Potverdorrie wat een leeftijd, maar hij mag van ons nog veel langer blijven. Fiesjat Wim en ook ons Ellie en natuurlijk Anita en Cor. Fijnen dag.
Snotvurdorrie, en dan inins ben ik 78. Ikke, Peer Welten (57). Ik dacht dat het nog maar 'n jaar geleden was dat ik mijn liedje maakte over het feit dat ik 75 werd. En dan ineens gaat de tijs snel... met die vervelende corona tijd er tussen in het jaar dat Annie en ik ook nog 50 jaar getrouwd waren... maar ja... dat is voorbij nu en we kijken weer vooruit. Zondag mijn laatste optreden voor "d'n Himmel" en als het druk is kunnen ze mooi met z'n allen lang zal hij leven zingen want dat lang leven was ik wel van plan.
Vandaag is het Vaderdag, ik zou hier alle plaatjes van de "Himmelse Vadders" wel willen plaatsen, maar dat wordt wel wat veel dus hou ik het bij mijn eigen vader, Driek Welten (57). Nee een betere kun je je niet wensen. Bedankt vader dat je onze vader was.
Vandaag zou onze lieve zusje Jo Manders - Welten (57) jarig zijn maar helaas is ze niet meer hier want ze vertoefd al enkele jaren boven in de Hemel bij de rest van onze familie en samen bij haar man Frans. Vandaag 31 mei 2023 zou ze 87 jaar zijn geworden, helaas mocht het niet zo zijn, maar vergeten? nee nee, dat nooit. Fiesjat Jo en bedankt dat ik ruim anderhalf jaar bij jullie boven mocht wonen. Fijne tijd gehad, we waren er blij mee.
Endan in eens zijn we 2 jaar verder, de corona zo goed als voorbij, gelukkig. Toen maakte ze deze foto toen we onze rijdende receptie hielden bij ons voor het huis en waar we vele felicitaties in ontvangst mochten nemen. Ondanks corona toch 'n fijne dag gehad. Nu zijn we 2 jaar verder, af en toe laat de gezondheid nog wat te wensen over maar ja... over 4 weken ben 78 en Annie in december 73 dus we zijn al niet meer zo "piep". Och we blijven maar "stillekus durgoa"....

Ik zag dit plaatje voorbij komen op internet en had die nog nooit gezien van de drie mooie zussen die vroeger vooraan in d'n Himmel woonden tussen Piet Stevens, later Geenen en kolenboer Meulendijks in. Dochters van Thieu en Nelleke van Helmond. Links is de jongste dacht ik, Joke (8), rechts Riet (8) en in het midden Annie (8) getrouwd met Toon Hoebergen de postbode. Later verhuisden hun ouders met kinderen naar cafe Sint Joris in de Kerkstraat.

Een mooi plaatje van de tweeling Engelen uit de Hemel, nee niet de echte Hemel maar onze straat. Kinderen van Piet Engelen. Links is de jongen Ron en Ria Engelen (38). Eigenlijk allebei echte carnavalskinderen want ze werden geboren op de 11de van de 11de in 1962, het blijven mooie plaatjes van toen...
Bert Janssen (53) met zijn jongste dochter op de arm, Petra Janssen (53). Ze kwamen in de Hemel wonen toen Jan Zegers ging verhuizen naar de overkant.
De drie jongste broertjes Verheijen, kinderen van Sjaak Verheijen en Fien Verheijen - van de Ven. Links is Henk Verheijen (56) die bij mij in de klas zat, rechts Rini Verheijen (56) en midden Jos Verheijen (56).
Ik denk nog vaak aan ons moeder, 'n betere moeder kan er haast niet bestaan hebben, Anna Welten - van Bussel (57), en vandaag is het 115 jaar geleden dat ze werd geboren. Ik ben blij zo'n goeie moeder te hebben gehad en ik heb dan ook 'n paar liedjes speciaal voor haar gemaakt. Onder kun je nog eens op een van die liedjes klikken als je ze graag wil horen. Feest is boven in de Hemel, ons moeder zit ergens met onze vader op de eerte rij. Fiesjat moederke, van ons allemaal, "fijn fisje drbove". Vanaf linksonder....

Brief vur ons moeder - Un vrijkartje noa dun Himmel - Dan munde we bij jaw - Un sterke an dun Himmel - Moederdag
Mooi plaatje van links Tonia van Gaal - Verdeuzeldonk (71 en 71a), dochter van Graard en Sien Verdeuzeldonk van achteraan uit d'n Himmel die trouwde met rechts Frans van Gaal (71a) en kwamen wonen in 'n deel van de verbouwde woning van de Verdeulzeldonken.
Dit kreeg ik van Anja een lieve vriendin van ons, ik denk dat ze wilde zeggen met dit plaatje: "Peer ge bnt um p te vrte".
Namens Himmels.nl en Asten Zoals Het Was, wens ik iedereen fijne gezellige Paasdagen en laten we denken aan de mensen die het minder hebben in ons land. Denk ook aan hen die in oorlog zitten waar ze zelf niks aan kunnen doen. Normaals fijne dagen en blijf gezond.
Vandaag is het 5 april en dat is de verjaardag van mijn broer Theo Welten (57), helaas nu al 54 jaar niet meer onder ons. Hij zou vandaag anders 85 jaar oud zijn geworden... het mocht niet zo zijn, hij werd nog geen 30 jaar. Toch proficiat Theo daar boven bij alle anderen... ik pak er vanavond 'n radlertje op.
Ik ken ze allebei nog goed van vroeger, links Truus Engelen (40) en rechts haar moeder Lena Engelen - Haazen (40). Ons Ellie en ons Jo zijn nog op de bruiloft geweest toen Truus trouwde met Frans Daans.
Het zijn de schoonouders van mijn broer Frans, de ouders van Gerda, Bert en Truus Janssen - Ernst (53) met daarachter ik denk hun Leny, de oudste dochter van de Janssen die van Voordeldonk naar Himmel 53 verhuisden.
Dit is een foto van Toon en Grarda van Loon - Pijpers (88) van achteraan uit d'n Himmel. Ik moet 'n beetje gissen wie het zijn. Vanaf links is Leo, dan denk ik Nel, op schoot is Henk, en dan de twee meisjes Mieke en Coby. De anderen, Piet, Gerard en Tonny moesten nog geboren worden.
Op de 21ste februari was Gerda van onze Frans jarig, werd 67, nog jong ja... tien joar vurschil m mij. Gerda Welten - Janssen (53) van Himmel 53 waar vroeger Jan Zegers woonde. Wij op 57, alleen Jantje Kerstens zat er tussen. Ik zet het hier vandaag neer want gisteren moest ik mijn nieuwe laptop in orde maken. Maar beter laat als nooit. Fiesjat namus ons Weltekus en anhang.
Jan Vaes, getrouwd met Nel Vaes - van de Kerkhof (69), hadden samen maar een kind, een zoontje Wim Vaes (69) hier rechts. Wim begon later cafe 't Klkske en woont nu gewoon in de Burg. Wijnenstraat waar hij z'n tweede cafe 't Klkske ooit opende.
Toen mijn broer Theo Welten (57) trouwde met zijn grote liefde Lies Kneepkens uit Ospel was mijn oudere broer Huub Welten (57) de getuige. Hier staan ze samen in Ospel bij het ouderlijk huis van Lieske. Dat het mijn broer zijn grote liefde was bleek wel uit het feit dat hij tenminste drie keer in de week van Asten naar achteraan in Ospel fietste, later met zijn NSU Quickly. Hij heeft dat gedaan tot ze gingen trouwen.
Hij kwam niet uit Asten zelfs niet uit d'n Hemel maar ik zet het plaatje hier toch neer want hij is mijn zwager Frans Manders uit de Zeilberg en hij is veel bij ons gekomen toen hij verkering had met mijn zusje Jo. Geweldig goeie kerel en toen ik geen huis kon krijgen en toch wilde trouwen boodt hij samen met mijn zus aan om bij hem boven te komen wonen en daar waren we blij mee. Anderhalf jaar hebben we samen onder een dak gewoond en we waren daar reuze blij mee. Helaas veel te vroeg overleden. Fiesjat Frans daar boven in de Hemel en de groeten aan de rest.
Op 18 januari is onze vader ieder jaar jarig, Driek Welten (57), hij heeft ons verlaten toen hij 81 jaar oud was, net geen 82 geworden, maar we hadden er vrede mee, hij vond zelf dat hij het leven had gehad. Heeft nooit in het ziekenhuis gelegen, was sterk en redelijk gezond tot plotsklaps zijn "hier op aarde zijn", het begaf. We hebben goeie fijne herinneringen aan hem. Vandaag dus jarig maar hij wordt niet ouder, hoeft dan ook niet want in leven zou hij 122 zijn geworden en dat wil je niemand aan doen. "Fiesjat vadderke, fijnen dag doar bove en doe de groete an de rest van ons".
Vandaag is het 2 januari 2023... en vandaag is de verjaardag van onzen Hub, jaja Hub Welten (57). Ja dat weet ik dat het ieder jaar is maar vandaag is wel even voor de 85ste keer. In 2021 overwon hij de corona want hij is zo sterk als 'n (klein) paard. Potverdorrie hij is bij ons de tweede oudste want alleen ons Ellie is ouder, die wordt dit jaar als alles goed blijft 90 jaar, geboren in 1933. Kom op Hub, "hawt w eige hks", op daar de 90 want dat is de volgende mijlpaal. Fiesjat van ons allemaal.


Ik wens iedereen die mijn website nog blijven volgen allemaal fijne gezellige Kerstdagen toe... Kerstmis is ten blijft voor ons nog altijd een van de mooiste dagen in het jaar. Even zag het er naar uit dat we wel eens een witte kerst zouden krijgen wat ook altijd wel iets aparts heeft maar helaas gaat het een "natte" Kerst worden. Dus voor alle lezers en volgers met hun families:

hele fijne
kerstdagen

Ze kwamen allebei van Voordeldonk links Paula Haazen (10) van de eerste boerderij links op Voordeldonk en rechts haar echtgenoot Harry Vervoordeldonk (10). Harry begon 'n bouwbedrijf en ze kwamen in de Hemel wonen in het huis van kolenboer Meulendijks. Later bouwde hij 'n nieuw huis links ernaast.
Op 21 December waren Piet van Schaijk en Annemarie van Schaijk - Hoefnagels 50 jaar getrouwd. Ik wens hun van harte proficiat. Ze wonen op de plaats waar wij vroeger naar de plak van van Goch gingen. Hebben samen drie kinderen, Ralf, Frank en dochter Dorien.

Vandaag is de 21ste van de maand december, voor mij altijd een speciale dag want dan is "min meiske joarig". Ze wordt nu 72 jaar... potverdorrie samen al 149. Toen we voor de eerste aan het vrijen gingen waren we samen 35.... jaja we waren er vroeg bij, Annie 15 en ik 20. We maken er een feestje van want door corona kon dat al twee jaar niet en ook onze 50ste en 51ste huwelijksdag was anders als anders. "Vurndaag g ut wel wir"..... Fiesjat Annie en blie gezoond.
Sorry dat ik dit plaatje vandaag pas plaats want ik dacht dat het 7 december was, de geboorte dag van Riek van onze Sjaak vandaar dat ik get twee dagen later plaats... Ze is helaas niet meer onder ons maar samen met onze Sjaak en de rest van onze en haar familie in de echte hemel... Ze is al weer 24 jaar geleden overleden. Fiesjat Riek namens de Weltens,,, beter laat dan nooit toch?
Hij is wel niet meer in ons midden maar vergeten doen we hem heeeeel zeker niet, proficiat met je verjaardag, ook al wordt je niet ouder. "Fijn fisje dr bove in dun Himmel" en doe de rest de groeten van ons. Ik neem er vandaag 'n radlertje op... proost.


==============================================================================================================================================================================================================Echt een plaatje om in te lijsten... zondag 6 november gemaakt want Frans Welten (57), boven en ik, Peer Welten (57), rechts, gingen op bezoek bij onze broer Henk Welten (57), links, die a.s. weonsdag 9 november 80 jaar gaat worden. We waren i.v.m. o.a. corona al 'n tijdje niet meer geweest maar we zagen hem glunderen toen we binnen kwamen. Henk ziet er goed uit en we hopen dat hij nog heel wat jaartjes mee zal gaan. We hebben genoten van het bezoek, helaas kon ons Annemieke door ziekte niet mee en dat vond ze ook echt vervelend maar wat niet kan, "d kan nie".... We horen wel bij de oudjes, Frans is 74, Peer 77 en Henk 80... "jaja we wrre aawt"...
Soms plaats ik leuke dingen maar soms ook minder leuke. Vandaag zet ik er eentje op van onze broer Theo Welten (57) die de pech had op Allerzielen 1969 door 'n ongeluk om het leven te komen. Het was 'n zwarte dag in de geschiedenis van de familie Welten. Vergeten doen we het nooit.
Hallo beste vrienden,

Op 9 november 2022 wordt onze broer Henk Welten 80 jaar. Zoals je weet woont hij om gezondheidsredenen in Sambeek in een gezamelijk woning van de Stichting Dichterbij. Hij heeft het er goed naar de zin. Wij van de familie zouden het geweldig vinden als de mensen die hem van vroeger kenden, oud klasgenoten, kameraden, vrienden en medesporters, hem een kaartje zouden willen sturen want we weten dat hij dit geweldig zou vinden. Vooral mensen die hem kennen van NWC, misschien is hij wel ooit je leider geweest die zouden hem dan op een geweldige manier verrassen. Schrijf, als je hier aan mee wilt doen, wel duidelijk op wie je bent en waar je hem b.v. van kent. Iemand waarvan Henk ooit leider is geweest zou dit erbij kunnen vermelden en welk elftal dat was. Alvast bedankt voor je medewerking. Wij zouden het echt zeer op prijs stellen als hij 'n "stapeltje" kaartjes zou krijgen op z'n 80ste. Hij is jarig op woensdag 9 november en dit is zijn adres..

Henk Welten, p/a Stichting Dichterbij, Grotestraat 82, 5836AH Sambeek.
Ik had er nog eentje van mijn vader en moeder, Driek en Anna Welten - van Bussel (57). Toen ze pas getrouwd waren woonde ze nog in de Emmastraat maar daar wilde mijn vader graag weg en kreeg het huis in d'n Himmel op 57. Later naar Rozenstraat 35 en daar bleef mijn vader tot hij thuis stierf toen hij bijna 82 jaar oud was.

Dit zijn de twee broertjes Bukkems van Hemel 30, van Piet en Anna Bukkens. Links
Jan Bukkems (30) en rechts Piet Bukkems jr. (30). Natuurlijk hadden die een fiets want hun vader was fietsenmaker/handelaar. Hun oudste broer Gerard zat vroeger in dezelfde klas als ik op de Voordeldonkse school.
Vroeger waren er in Brabant echt wel veel brouwerijen en ook Asten had dus z'n eigen brouwerij. Eerst het "de Hoop" bier en later het Astein Bier. Eijsbouts runde hier 'n drankenhandel en voorzagen de cafe's van bier en frisdrank in de omgeving van Asten, hier enkele afbeeldingen van de etiketten van toen en gedrukt nog door Schriks in Asten.
Vandaag is mijn jongere broertje, Frans Welten (57) jarig, hij is de jongste thuis van de jongens en hij wordt vandaag 74 jaar. Hij is vrijwilliger bij NWC waar hij al jaren en jaren lid van is en hij doet mee aan het wandelvoetbal om zich fit te houden. Proficiat Frans namens de hele "zwik" Weltens en aanverwanten en we wensen jou en je familie een fijne dag en we zeggen.... "p noa de taguntig".
Ik had twee dagen niks gedaan op Himmels omdat het boven bij de pc zo'n 28/29 graden is en daar kan ik niet tegen. Maar nu kwam ik er achter dat ik dan ook geen melding had gemaakt van de verjaardagen van mij zus Ellie Welten (57) en schoonzus Liliane Welten - Koolen. Dus doe ik dat vandaag nog, beter laat dan nooit. Fiesjat en vooral doorgaan.

Het zijn twee plaatjes van onze eerste reunie bij Jantje dun Brouwer en dat was keigezellig. Maar op 9 september 2022 is het tien jaar geleden. Vijf jaar geleden hebben we al de tweede reunie gehad bij zaal Zegers en dit keer wil ik het ook niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb al 'n keertje "Zal ik us wa vurtelle" gedaan en daar wil ik eigenlijk nu een combinatie van doen. We leggen weer de fotoboeken op tafel, we gaan weer gezellig buurten met elkaar en we gaan 'n stukje doen van Zal ik us wa vurtelle, 'n beetje nieuw cabaret met mijn liedjes. Je laat nog van me horen. "haw ut hier mer in de gate"....
Jaja de jongste bij ons thuis, ons zusje Annemieke Welten (57) is vandaag weer jarig. Voor de 71ste keer is dat nu alweer en van ons mogen het er wel 100 worden. Helaas hebben wij onze Theo, onze Sjaak en ons Jo al moeten missen maar de rest is nog springlevend (beetje overdreven), gelukkig zijn die andere er nog wel... Ons Ellie, onze Huub, onze Henk, ikke Peer, onze frans en deze lieve meid Annemieke er nog allemaal. En dat willen we voorlopig zo houden als het kan.

Ik zet mijn zwager Wim Martens hier bij Himmelse Plaatjes want hij is eigenlijhk ook 'n beetje "Himmels" geworden. Toen hij trouwde met ons Ellie, nu ruim 60 jaar geleden, kwam hij al jaren op de fiets naar ons toe in d'n Himmel. En nu wordt hij ook nog 91 jaar jong, want hij woont nog altijd met ons Ellie "p zun eige" en dat is toch heel wat. Proficiat Wim namens alle Weltens en op naar de 100...


Vandaag 31 Mei is onze lieve zus Jo Manders - Welten (57) jarig. Helaas kunnen we het feest hieronder niet meer vieren maar dat doen ze boven in de Hemel wel want daar is ze na haar overlijden rechtstreeks naar toe gegaan. Proficiat Jo en doe de groeten aan de rest...


En dan ineens zijn we weer 'n jaar verder, vorig jaar 50 jaar getrouwd en nu alweer 51... de tijd draait gewoon door. Vorig jaar zaten we met corona en hadden we 'n rijdende receptie georganiseerd en dat was helemaal anders maar wel leuk, ondanks alles. Lopen we even het rijtje af van af links, getrouwd op 28 mei 1971, met de bruiloft bij Jan van Hoek, met de foto erboven... Daarnaast 12,5 jaar getrouwd op 28 november 1984. Feest bij Thieu Eijsbouts want dat waren we overeen gekomen omdat ik er toen veel bruiloften speelde met the Apollo Stars. Toen 25 jaar getrouwd in 1996 en dat vierden we bij Wim Vaes van 't Klkske. Toen 40 jaar getrouwd in 2011, en dat feest was bij mijn goeie vriend die er de plek voor had. Toen 50 jaar getrouwd op 28 mei 2021 en we hadden 'n rijdende receptie waar onze dochter had gezorgd dat we toch 'n geweldige dag hadden, daar zijn we haar heel erg dankbaar voor. En nu zijn we 51 jaar getrouwd... nee echt feesten doen we niet maar we eten wel 'n extra appelflapje en drinken 'n radlertje. Nu op naar de 52...
Vandaag is moederdag, een belangrijke dag in mijn leven. Voor mij zijn deze drie moeders belangrijk, nee het zijn niet allemaal "mijn" moeder maar het zijn die drie moeders die mijn leven belangrijk hebben gemaakt. Boven Anna Welten - van Bussel, mijn eigen moeder die zorgde dat ik op deze aardbol terecht kwam, in het midden mijn vrouw Annie Welten - Stienen die zorgde dat we samen 'n dochter kregen waar we gelukkig en intzettend blij mee zijn, en rechts onze dochter Nancy die ook moeder werd en zorgde voor 'n kleinzoon Benjamin wat ons kleinkind is maar ook 'n goeie vriend en beste maatje. Dan ben je toch rijk met zulke drie moeders? Ik ben trots op die drie.

Een van de weinige tweelingen die wij hadden in d'n Himmel, Ron en Ria Engelen (38), kinderen van Piet Engelen die vroeger naast het huis woonde waar hij later kwam wonen op huisnummer 40.

Het echtpaar Ture en Siena Slaats (20) uit d'n Himmel in 'n geweldige "dolle" bui. Schitterend plaatje toch? Ze woonden in het voorste deel van de Hemel.
Ieder jaar is het 'n keertje 25 april en ieder jaar opnieuw is ons moeder jarig, Anna Welten - van Bussel. Nee ze is allang niet meer onder ons maar ze zit lekker boven in de Hemel bij de rest van de familie. Het zal er zeker feest zijn. Ik drink er vandaag 'n lekker Radlertje op. Natuurlijk missen we al die mensen die ons hebben verlaten maar ja... als ons moeder nu nog hier was geweest dan was ze 114 jaar geworden. Nee dat had ik haar niet aan willen doen hoe graag ik ook heb dat ze nog hier was. "Fiesjat moeder en doe de rest de groete van ons alleml.

Mooi plaatje van vroeger, Bet Vlemmings - Welten (39) met op haar schoot Diny Hurkmans (43) die twee deuren verder woonde.

Bij Hub en Anneke van den Burg hadden ze net als bij ons 'n heel rij kinderen. Drie van hen waren de tweeling
Laura en Liesbeth van den Burg (54) en in het midden is Hanneke van den Burg (54).
Het was de tweeling van Annke en Hub van den Burg die hier netjes en feestelijk rondliepen toen hun oudste broer Tonny trouwde... echt schitterend toch, Liesbeth en Laura van den Burg (54).
Harrie Franssen (45) op de motor van ome Hein denk ik met achterop buurmeisje Diny Hurkmans (43) en links staat Martien van Heugten (47), 'n andere buurjongen.


Gerda Welten - Janssen (53), de echtgenote van onze Frans is vandaag jarig. Nee nee ik ga niet zeggen hoe oud ze is geworden maar ze is van 1956. Proficiat gerda en maak er 'n fijne dag van en hou je haaks, onze Frans ook.


Ik kreeg van 'n lieve dame deze onderste foto die ze met een of ander programma had omgezet van zwart/wit naar kleur, links Ellie Welten (57), rechts Sjaak Welten (57) en midden Jo Welten (57). Het kan best zijn dat de kleuren niet overeen komen met de werkelijke kleuren maar ik vind het wel fantastisch. Ik heb de foto iets verkleind ondat op de oude foto de arm van onze Sjaak, hier rechts, niet gekleurd was en het leek of hij zijn arm in de gips had zitten. Die van ons Ellie links lukte wel. Onze Sjaak staat er geweldig mooi op maar eerlijk is eerlijk... die twee meiden van toen waren fantastisch mooi.


Vandaag is het feest bij ons Nancy Welten, wel gepast met maar 'n paar mensen, maar we vieren wel haar 46ste Verjaardag. Toen ze is geboren lag er 'n dik pak sneeuw... Nu niet... Nu staat er 'n taartje klaar en dat heb ik liever als sneeuw... Proficiat meid en hou je haaks... blijf gezond.


Vandaag zou onze zwager, de echtgenoot van ons Jo, 91 jaar zijn geworden. Helaas zijn ze allebei niet meer onder ons hier op deze aardbol, maar boven genieten ze van elkaar. Proficiat Frans en maak er 'n mooie dag van.. ons kaarsje brandt hier voor jou.


Vandaag is 18 Januari en is het de verjaardag van onze vader, Driek Welten (57), nee ouder wordt hij niet maar het is wel 'n feestdag boven in de echte Hemel. Op aarde zou hij nu 121 zijn geworden maar hij blijft zoals het was. Veel plezier met de rest daar boven want daar kunnen ze feesten en kennen ze geen corona. "vadder, doe de rest de groete van ons en tot lattur".


De tweede dag van het jaar is onze broer Hub Welten (57) altijd jarig en dit jaar, in 2022 is dat al voor de 84ste keer. Twee jaar geleden werd hij 82 en moest enkele maanden later worden opgenomen in het ziekenhuis en ook zijn vrouw Liliane overkwam het en met Pasen lagen ze daar allebei maar gelukkig zijn ze er allebei goed van af gekomen, ze zijn allebei nogal sterk en de kaarsjes hebben ook hun werk wel gedaan. Nu viert hij dus zijn 84ste verjaardag en we wensen hem 'n fijne dag. Ondanks corona kun je er toch nog wel iets van maken. "Fiesjat Hubke en p na de niggentig".


Ik ben zowat uitgeput met mijn plaatjes van d'n Himmel... maar we hebben ook tien jaar kunnen kijken naar wat de mensen naar mij toe stuurden om hier te plaatsen. Alles staat nu op 'n laag pitje en ik steek nu meer tijd in de site "Asten zoals het was". Ga gewoon naar de site ook al ben je geen "facebookfan" je kunt er altijd mee kijken wat ik en andere mensen er op zetten. Lid worden is nog beter. Ik was eerst bang dat we de 3000 leden niet zouden halen voor 1 Januari 2022 maar inmiddels zitten we op 3057. Geweldig aantal. Ook zet ik elke 14 dagen 'n foto met 'n beetje tekst van 'n plaatje van oud Asten wat meestal helemaal achteraan in het Peelbelang staat. Blijf het volgen... Nostalgie is heerlijk. Ik wens alle vrienden van Himmels.nl, van de volgens van mijn liedje op Youtube, van de kijkers en volgers van Asten zoals het was, vrienden en bekenden 'n heel fijn en gezond 2022. En dan dit nog zoals wij dat vroeger deden... onze wens voor het nieuwe jaar: "Zalig Nijoar en al w wenseluk is"...


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu