himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Him. Platjes 16

HIM.PLATJES > Him.Platjes 11-15
Broer en zus Caris. Rechts Henk Caris (50) en Rieky Caris (50), maar niet de Rieky zoals wij die kennen. Dit is het oudere zusje van Henk dat helaas kwam te overlijden toen ze 3,5 jaar oud was in 1944. Later in 1949 kregen Ber en Leen Caris nog 'n dochtertje wat ze ook Rieky noemden.
Het was goed rusten voor de drie van Loontjes, In het midden Toon van Loon jr. (24), de zoon van links Leo van Loon (34-88) en de kleinzoon van rechts Toon van Loon sr. (88), de vader van Leo. Leo werkte bij Eijsbouts, Toon sr. bij de gemeente.

Vandaag is het de verjaardag van m'n broer Sjaak Welten (57). Helaas is hij niet meer onder ons, onze gangmaker op de Weltens-feestjes. Altijd goeie zin. Heeft altijd alles gedaan voor zijn vrouw en kinderen. We missen hem nog altijd... het is inmiddels al weer 8,5 jaar geleden dat we het bericht kregen dat hij het aardse voor het Hemelse had verruild, helaas. Geboren in november 1934 en overleden in april 2011. Vandaag viert hij samen met de andere Weltens zijn verjaardag in "dun echten himmel bove"... Het zal er zeker gezellig zijn... ik drink er ook eentje vandaag op zijn verjaardag.
Ik had voor mijn broer Henk Welten (57) gisteren 'n mooi plaatje gemaakt en toen vergat ik het op de server te zetten 's avonds maar gelukkig maakte onze Frans me er even op attent dus bij deze. Ik haal bij de klikpagina dat stukje weg van de watersnoogramp en zet dat er later wel op. Bij deze wensen we onze Henk 'n fijne verjaardag toe. Hij is vandaag 77 geworden. De vlaai is al bij de Lisse.

Gisteren was het 1 november, dan denken we terug aan ons dierbaren, aan hen die we liever niet verloren hadden... vader en moeder, broers Sjaak en Theo Welten, zusje Jo Manders - Welten, ons kleinkind Dirkje Welten het zoontje van onze Frans en Gerda, onze zwager en schoonzussen, Frans Manders de echtgenoot van ons Jo, Riek Welten - Brouwers de vrouw van onze Sjaak. Herman Bosch en Lies Kneepkens. Herman die getrouwd was met Lies Kneepkens de vrouw waar onze Theo eerder mee getrouwd was. M'n schoonouders, m'n zwager Frans van de Winkel en Peter Verdonschot de verloofde van m'n schoonzusje Ellie Stienen. Waar het me vandaag om gaat is onze Theo, m'n broer Theo Welten. Vandaag is 2 November, Allerzielen. Maar vandaag is ook de dag dat het 50 jaar is geleden dat onze broer Theo door 'n vreselijk ongeluk om het leven is gekomen. 2 november 1969, 'n dag die ik nooit meer uit m'n geheugen krijg... vaak genoeg denk ik er nog aan. Die verschrikkelijk tweede november in 1969 toen ik muziek aan het maken was in zaal Juliana in Horst en ons Annemieke die dag toevallig nog 'n keertje met ons was meegegaan... Die avond dat we naar huis werden geroepen... verdomme denk ik nu nog steeds... waarom hij? waarom onzen Theo? Maar zo gaat het altijd... waarom die? Vandaag steek ik overdag 'n extra kaarsje aan in de huiskamer... verzet krijgen doe ik het nooit... 50 jaar geleden... Het leven gaat toch gewoon verder... vanavond zit ik in Heusden bij 60's & 70's avond... ik probeer daar wat boeken te verkopen...
Drie van de "Kiendjes Janssen", je weet wel van Bert en Truus die in het huis kwamen wonen van Jan Zegers. In het midden Leny Janssen (53) en links en rechts de tweeling Gerda en Rikie Janssen (53), maar wie dat wie is? geen idee van.

Veel te vroeg overleden, onze buurjongens, links
Gerard Cortenbach (59) en rechts Rini Cortenbach (59).Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu