himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Him. Platjes 11

HIM.PLATJES > Him.Platjes 11-15
Ik ben alweer aan het laatste plaatje van Himmelse Platjes 11. Het is niet het allerduidelijkste en vele zullen het zich misschien ook niet herinneren, zelfs niet eens kennen. Toch zet ik het hier gewoon neer... want het is wel 'n stukje Hemel van vroeger en het is er nog altijd. Op de voorgrand zie je de tuin van fietsenmaker Piet Bukkems van Hemel 30 zo ongeveer waar Gerard nu zijn garage-kantoor heeft met dat kleine stukje showroom aan de kant van d'n Himmel. Op de achtegrond. ik heb het wel 'n beetje moeten bewerken om het zichtbaar te maken, het huis van Beth en Toon "de Vlem"... Vlemmings. Toen stond het nog vol bomen en was het huis nog niet wit. Je ziet aan de linkerzijkant nog het kleine raam, helemaal in het midden was de voordeur en iets rechts daarvan zie je het andere raam nog. Ik herinner me nog goed dat Beth daar wel 'ns vanuit dat raam op straat keek.. Ze "hing" daar uit het raam zoals wij dat noemden. Ik weet niet precies wie er later zijn komen wonen maar ik dacht van den Hurk, Holskens en nu woont in ieder geval Wies Gahler - van Seccelen (39). Naast het huis aan de rechterkant is nu 'n straat gekomen als aansluiting met de bloemenwijk maar vroeger stond het er vol bloemen en groente want Toon Vlemmings "zaat altijd in zunnen tuin te vrute"... zag er schitterend uit.
Dit zijn Riek Zegers - Martens (34) met haar oudste dochtertje Sonja Zegers (34) en ik denk dat de foto is gemaakt rond de tijd dat haar tweede dochter Erica is geboren.
Zo ging dat vroeger, vader zat te kaarten met zijn zoons en "vrijers"... Ik ken ze niet precies maar vanaf 2de van links is vader Toon, Bart en Toon jr van Seccelen (48). Links en op de rug die weet ik even niet. Hopelijk krijg ik dat nog te horen van iemand die het wel weet.
Om jullie te laten zien dat ik, Peer Welten (57), weer helemaal opgeknapt ben na dat "gedoew" van de laatste 14 dagen, heb ik 'n selfie gemaakt toen we naar het Dino-park zijn geweest in Boxtel met Annie, ons Nancy, vriend Michel en m'n grote trots Benjamin. Het is wel iets meer geworden als 'n selfie want die dikke "vetzak" op de achtergrond moest er ook bij staan vond ie. De foto is goed gelukt maar ik zal de foto maar niet aan mijn dietiste laten zien want dan moet ik komende week als ik weer op afspraak moet komen voor controle die dikzak naast me ook mee brengen denk ik zo. Ik zeg nog tegen hem: "Gij mat ôk wel us wa afvalle"...
Als je d'n Himmel van nu bekijkt tegenover die van vroeger dan is er toch veel veranderd... Neem b.v. mijn tijd. Ik weet nog goed dat de blok van drie waar Jan Franssen, Sjef van Heugten en Piet van Bommel kwamen wonen er nog niet stonden.. Toch weet ik niet meer dat de huizen waar Henk Slaats woont er nog niet stonden maar wel de huizen tegenover ons van Toon van Seccelen t/m Jan van de Boomen. Ik heb er veel gespeeld en je keek op de plak van van Goch. Dit plaatje is gemaakt vanuit de Hoogstraat en links staat het huis van Willemke Leenen, een van de eerste huizen die er stonden aan "de Hemel". Recht vooruit het mooie huis, het mooiste uit d'n Himmel, van Antoon Leenen. Zoon Piet had in het Liender de kippenstallen en 'n boomgaard. Ooit was er ook nog de Boerenleenbank gevestigd. Wat ik me er nog van herinner van vroeger is dat tijdens hevig onweer 'n vuurbal over de electrische draden van de weg liepen en bij Leenen 'n groot gat in de muur sloeg. Peer en was dat van die Leenen waar jullie als Himmelse kinderen altijd aan de appels zaten? Yep, maar dat was in de boomgaard in het Liender. Nostalgie mensen....
Dit is weer 'n mooi familie-plaatje van onze Himmel-buurtjes, de familie Cortenbach. Tinus en Corrie Cortenbach - Zwartjes (59) met hun vijf zonen toen ze 40 jaar getrouwd waren. De zonen v.l.n.r.: Toon, Jan, Gerard, Rini en Theo Cortenbach (59). De foto is van 11 november 1987. Rini en Gerard zijn veel te jong overleden.
In mijn zoektocht naar mijn Himmels-promotieteam kwam ik afgelopen week deze vrouwen tegen...of vrouwen? gewoon mooie meiden alleen het vervelende was dat ze niet van de voorkant gefotografeerd wilden worden. Ik denk ja, als hun zwarte kleding aan doe zal ik dat ook maar doen, maar ik weet nu al dat het nooit iets wordt. Toch wilde ik het jullie laten zien dit Himmels-Platje maar bij nader inzien is het toch niet echt zo Himmels als wat men van me gewoon is...
Ze woonde recht tegenover ons in d'n Himmel, de familie Caris. Links
moeder Leen en zoon Bert Caris (50). Bert was precies 'n jaar ouder als ik, ook jarig op 24 juni.
De enige prins van de plekkers die twee keer prins is geweest was Toon Bosch (41) hier rechts met zijn vader en moeder Jan en Stien Bosch - Prijs (41).
De foto was erg beschadigd van deze broer en zus. Frans en Tonia Verdeuzeldonk (71). Tonia trouwde later met Frans van Gaal en Frans met Fransca Stevens. Op de achtergrond de foto van Wim Verdeuzeldonk die op jeudige leeftijd overleed.
Ze woonde allebei tegenover ons... links Riek van Seccelen (48) en rechts Mia van Schaijk (42). Samen waren ze met hun vriendjes op vakantie, Frans van den Berkmortel uit Liessel en Jos Cortooms uit Asten. Foto is gemaakt in het Limburgse land. Riek is ons helaas in november 2013 ontvallen. Beiden dames waren erg goed in korfballen, steunpilaren van Klimop.

Links is
Theo Cortenbach (59) onze oud buurjongen uit d'n Himmel maar allang niet meer in Asten wonende. Naast Theo hun tante Zus Werts - Maas (66) die na het overlijden van moeder Anna Cortenbach - Maas de "opvoed-taak" voor drie jaar op zich nam van de vijf jonge kinderen voordat Tinus trouwde met zijn 2de vrouw Corrie.
Ik neem je nog even mee naar de tijd van vroeger... op de plaats waar deze prachtige crocusjes staan en het veldje sieren wat wij nu noemen "ut Tontje Moas Pleintje" daar woonde vroeger de familie Hikspoors en Maas naast elkaar in het zelfde huis wat vroeger 'n boerderij was geweest. Rechtboven zie je het witte huis van Piet van Lier, vroeger Pietje Leenen. Toen al lag er ons Pleintje mooi bij en nu er de bomen staan en het gras er mooi groen is... ziet het er weer mooi uit, maar niet zo mooi als toen met die kleurrijke bloemtjes...
Ik kom ze niet zo vaak tegen maar dit is 'n deel van 'n oude foto uit 1947 van het huis waar Piet Bukkems (30) later zijn fietsenwinkel had. Of misschien toen al had. Je ziet de lantaarnpalen die de huizen van elektriciteit voorzag. links naast het huis lag de ijzergieterij van Franske van der Velden.
Rechts zit Jo van Heugten (47) maar middenvoor is 'n trotse Jose van Heugten (47) die 'n prijs won met mooiste kostuum met carnaval 1969... oei, "46 joar geleeje"...
Deze foto heb ik ''groot'' gelaten zodat je ook ''ut Liender'' kunt zien op de achtergrond. Je ziet de stromijtjes op de achtergrond waar nu de Eikelaar is. V.l.n.r. boven: de meisje Annie en Mien Verdeuzeldonk (71), midden moeder Sien Verdeuzeldonk (71) en onder Frans en Toon Verdeuzeldonk (71). Foto gemaakt zoals ik zei bij Verdeuzeldonk langs het huis net onder de wasdraad. Ik denk zo ongeveer in 1947. Je ziet nog net de stal die later werd omgebouwd tot woonhuis voor dochter Tonia... Voor de stromijtjes loopt ook nog ergens onze straat d'n Himmel maar is niet zichtbaar, aan de andere kant van de weg dus.
Ze zeggen ''dur zijn erger dinger in ut leve'', en dat is ook... nog sterker, ik vind het fantastisch om 70 jaar te worden, want er gaat toch niks boven je verjaardag vieren want een ding is zeker, als je die niet meer kunt vieren zijn er ernstige dingen aan de hand. Nee uitgebreid ga ik dat niet vieren gewoon omdat ik in grote feesten geen zin heb. Ik hou het in besloten kring maar als je denkt dat je me graag 'n plezier wil doen... doe maar en zet het Hemels Bier maar in 'n plastic tas bij ons voor de deur... Orionstraat 41... hahahaha grapje... nee we doen er niet veel aan... gewoon net als altijd met familie en 'n paar vrienden. ''Ik ziej wel hoelaang dejjik ut vol haaw''.... maar een ding is zeker... "op noa de taagentig''...
Ja hoor, ik heb ook nog wel 'n plaatje van m'n eigen... Links m'n broer Huub Welten (57) en rechts ikke , Peer Welten (57) toen we allebei nog niet getrouwd waren en nog bij moeders thuis in de Rozenstraat woonden.
Nostalgie, ja ja, ''ik denker ger an trug''. Hier was ik nog 69 joar, 364 dagen en 16 ure... wor blie dun tijd, hahahaha..
Zo, en dit zijn ze dan, de dtrie zware jongens van Hemels Bier. Met natuurlijk Leo erbij met het shirt aan van "Hemels Biergilde".... 'n clubje dat achter het Hemelse Bier staat... Ze hebben 'n blonde fruitige rakker, 'n lekkere dubbel en 'n overheerlijke tripel... "Ze zijn wir goe bizzig bij slijterij Astein"....
Toen nog de jonge broers Slaats. V.l.n.r.: Henk, Jos en Frans Slaats (20), met d'n hond erbij en "un aaw kadetje".
Dit is onze Leo Gabriels (42) en Leo gaat samen met mij het nieuwe Himmels Bier promoten voor d'n Himmel en wie kan dat beter doen als hij want: Het Hemels Bier komt net als Leo uit d'n Himmel, Het is 'n Goddelijke drank, Leo is de (aards)engel Gabriel(s), Hij raakt in de wolken als hij 'n speciaal biertje krijgt, Hij woont in het huis pal naast het huis staat waar vroeger Engelen woonde, Himmelse mensen zijn experts op gebied van bier en Leo krijgt vleugels als hij genoeg speciaaltjes op heeft. Wat is er nog Himmelser? Niks toch....

Tja, 28 mei 2015... 44 jaar getrouwd
voor carnavalsverenigingen is dat 'n speciale dag... voor ons ook wel hoor...
Nog 'n foto toen Wies van Seccelen (48) haar eerste communie deed... meer als 60 jaar geleden... v.l.n.r.: Jet, moeder Truus, Riek, Toontje, Wies en Bart van Seccelen (48), mooi toch??
Van vruuger nog broer en zus van Bommel, kinderen van Willem van Bommel die vroeger woonde in het huis waar nu Leo en Petra Gabriels wonen. Jan en Miet van Bommel (42).
De huizen van Frans van Baar, van de Wed. van den Boomen, Jos Manders, Bert Hoefnagels, Jan Loomans, Toontje Maas en Jantje Hikspoors waren al 'n hele tijd afgebroken en was er 'n groot open terrein gekomen dat voor diverse doeleinden werd gebruikt... Later zijn er nieuwe huizen gekomen met ons Pleintje er voor. Hier was de jeugd bezig om te ouderen te laten zien dat er best nieuwe huizen konden komen want in het kader van jeugdvakantie-werk bouwde de kinderen hun "eigen huizen"... Links op de achtergrond een van de huizen die net na de oorlog werden gebouwd, de drie blokken van twee onder een kap. Rechts het groen moest plaats maken voor huizen. In het midden achter zie je de nieuwe huizen die werden gebouwd langs "Jan de Post". Foto, krantenknipsel, is uit 1978... alweer zo'n 37 jaar geleden... Toch 'n bekend stukje Himmel.
25 April 2015, vandaag is ons moederke jarig... ze is wel niet meer hier, "mer ik vier ut toch 'n bietje"...
Hier zie je mijn broertje Frans Welten (57) in het gemeenteregister tekenen dat hij "vur altijd" bij Gerda Janssen (53) zal blijven... en hij heeft woord gehouden ook nog... Op de achtergrond midden ben ik en rechts ons Annieke.
Pa en ma Slaats met hun jongste dochter Ria... foto is uit 1957... v.l.n.r.: moeder Siena, Ria en vader Ture Slaats (20)... al weer bijna 60 jaar geleden.... Ze woonde net na de oorlog al in dat nieuwe huis in d'n Himmel en daar er woningnood was kwam haar zusje, die getrouwd was met Hendrik Vervoordeldonk in het bovenste gedeelte van hun huis wonen... In de vier woningen woonde toen overal twee kleine gezinnen. De oudste zoon Henk woont er nog altijd.Hier nog 'n leuk plaatje van "opa"
Jan Zegers (53-34) met twee van zijn kleinkinderen, links Sonja Zegers (34) en rechts Erica Zegers (34). Jan bleef bij Theo en Riek wonen nadat Drika was overleden.
Oei, "wir laang geleeje", Jan Cortenbach (59), toen nog Jantje, samen met z'n moeder Corry Cortenbach - Zwartjes (59)... naar de kermis...
Ik wens alle Himmels-bezoekers... fijne gezellige paasdagen toe, voor de oudere die dit zo gewoon zijn 'n heel Zalig Pasen... niet al te veel eieren eten, ook de chocolade niet want degene die aan het lijnen zijn hebben er weer weken last van (ikke dus ook). Maak er 'n paar leuke dagen van en dan gaan we op naar de zomer. Nogmaals 'n gezellig Paasfeest voor jullie allemaal.... Klik op de foto dan zet ik Pasen alvast in...

Iedereen die mijn website blijft volgen zal wel denken dat deze foto er allang op staat bij families want ook
daar staat 'n plaatje van onze familie bij. Op zich klopt dat maar eigenlijk ook weer niet helemaal want ik heb hier ook nog 'n plaatje neer gezet van de foto zoals die er in werkelijkheid uit zag en daar zie je dat mijn broer Frans die daar kort bij onzen Henk zit, naar beneden kijkt en dat vond ik maar niks. Nu hadden we nog zo'n zelfde foto waar wij met de drie jongste ook onderaan op dezelfde manier in het gras zitten en daar keek onze Frans wel mooi in het fototoestel van Herman Bosch die de foto's toen maakte. Dus heb ik met wat programma's het hoofd van onze Frans van de goeie foto in de "slechte" foto gezet en dit is het resultaat... Onze Frans die gewoon net als wij netjes naar de fotograaf kijkt voor 'n mooi plaatjes van ons familie.
Toen Tonny van den Burg getrouwd was ging hij in Someren-Heide wonen en bij hem achter het huis werd deze foto gemaakt, Anneke en Huub van den Burg (54), de ouders van Tonny.
Ja toch? of nie dan?

Ik vraag jullie toch nog 'ns 'n keertje in de doos, het album of het kastje te kijken of er nog iets aan "Himmels" bij zit wat je over het hoofd hebt gezien... ik kan bijna alles gebruiken...
Omdat ik aan ons duizendste Himmels Platje was heb ik ons meiskes bijeen gezet in de leeftijd zo net na de schooltijd... rond de 17 jaar... maar ik wilde ook voor de jongens wat maken en dat doe ik door deze boom te "versieren" met "oons jongus", plaatje 1001... Allemaal van toen we nog naar de lagere school gingen... van de klassen van Vorreldonk. Beginnen met de oudste, bovenaan, onze Sjaak tot aan de jongste, rechtsonder, onze Frans. De hele club jongens bij elkaar, Sjaak, Hub, Theo, Henk, Peter en Frans Welten (57), de zes jongens van Driek en Anna Welten...
"Oons Meiskus". omdat het mijn 1000ste Himmelse Platje is heb ik gekozen voor 'n foto die ik zelf zo heb gemaakt van drie oude foto's van mijn lieve zusjes... links ons Annemieke en midden ons Jo toen ze 'n jaar of 17 waren en rechts ons Ellie, de oudste bij ons thuis toen ze 'n jaar of 15 was. Ik vind het zo'n gradioos plaatje van die drie nostalgische fotootjes bijeen gezet en echt 'n duizendste plaatje waardig. Annemieke, Jo en Ellie Welten (57), terug naar de jeugd.
Leo Gabriels is weer actief geweest met z'n camera en dan weet je dat niets hem ontgaat.. hier dit was tijdens de carnavalsoptocht waar Makkie van den Eijnden ook mee deed met z'n mobiele tattoo-shop en natuurlijk moest hij ook iemand hebben waar hij "zun keunste op kon vurtone" en daar had hij Himmelnaar Ton Seijkens (49) voor gevraagd die 'n gratis tatto kreeg, zie foto links en rechts laat Ton het resultaat zien, misschien wat klein maar het staat er wel op: himmels.nl en Leo maakte er natuurlijk plaatjes van. Er staan ook nog enkele engeltjes bij maar die zitten in z'n mouw verborgen... Mooi toch? en goed bezig die Makkie en Ton.
Ergens in m'n eigen ouwe fotomappen vond ik deze nog van onze eigen Demos.. Frans Welten (57) en toen nog z'n meiske Gerda Janssen (53)... nu alweer heel wat jaartjes getrouwd...Dit is nog 'ns 'n mooi "zwikske" van Heugtenkus... v.l.n.r.: Joke, moeder Hanneke, Jose, Harrie, Mien en Jan (47).. toen waren ze nog echt heel klein... Jammer dat ik niet meer van dit soort plaatjes heb, geweldig om weer te zien, nie dan??
De twee "Bruurkus"... boven Henk Slaats (20) en onder zijn jongste broertje Jos Slaats (20) toen ze nog maar "mennekus" waren...
Schilderijtje van twee Himmelse Boys van nu.... rechts Leo Gabriels (42) en links Peer van der Wallen (52). Ze wonen maar 'n paar deuren van elkaar af...
Hier zie je tijdens Asten kermis 'n gedeelte van de familie Bosch uit d'n Himmel. Foto gemaakt bij Autobedrijf van Asten voor de deur, rechts. V.l.n.r.: Nel Janssen - Bosch, Mien Verhees - Bosch, moeder Stien Bosch - Prijs en Herman Bosch (41). Mooi plaatje voor de verzameling Himmelse Platjes. We missen alleen Toon en vader Jan.
Twee mensen van "de aaw garde" zoals ik die heb gekend. Links Jan Bosch (41) bij zijn afscheid nij de gemeente en rechts Toon van Loon (88) ook 'n gemeenteman die hem kwam feliciteren met z'n pensioen.
Ik noem zo iets 'n "schattig" plaatje, jonge kinderen die je nu nog goed kent en dan denk... nondepie zagen die er toen zo uit? Frans en Annie Slaats (20)... keimooi...
Vader en Moeder, Piet en Nellie Engelen (38) op vankantie in Belgie met achter hun zittend een van de kinderen Engelen...

Mijn broertje houdt wel van "gevaarlijke dingen doen", links Frans Welten (57) en rechts Pieter Janssen (53) klaar voor 'n solexritje.Ik heb dit prachtige plaatje van de familie Cortenbach en Werts samen lopende naar de kermis maar groot gelaten en daar gaan we het oude jaar mee uit... v.l.n.r.: Jan Werts (66), Rini Cortenbach (59), Zus Werts - Maas (66) en dan Jan, moeder Corrie, Gerard en vader Tinus Cortenbach (59)... plaatje is ongeveer van 70 jaar geleden... op de achtergrond het cafe van Eijsbouts...
Ik heb zoiets zo'n plaatje al 'n keer geplaatst, en dit lijkt er wel wat op maar is toch ook weer helemaal anders van die twee "Himmelse Schone", links Annemieke Welten (57) en rechts de vrouw van Leo Gabriels, Petra van Schaijk (42)... maar wel toen deze, nu "sestiggers", nog tieners waren... Foto gemaakt in 'n "pas"-fotohokje ergens op 'n station...
Weer 'n oudje en dit keer van broer en zus Engelen. Rene en Ria Engelen (38), Ria heet nu mevr. Kappert - Engelen. Rene trouwde met Yvonne van der Voort.
Nog 'n plaatje gemaakt op de tentoonstelling van de reunie 2012... links Leo van Loon (88) en rechts Johan Hoefnagels (27)... de andere weet ik zo niet...
Ik laat je nog 'ns zien hoe mooi het vroeger was, bij mensen achter in "dun hof" en dan richting "ut Liender".... uitgestrekte velden met koren en haver, weilanden met 'n sloot ervoor waar 'n klein groepje bomen stonden... hoe mooi kan Asten zijn... Dit is nostalgie van september 1956, "ik blief ut schon veine"...
Jammer dat de fotograaf de camera 'n beetje heeft bewogen maar het is nog duidelijk genoeg om te plaatsen, de twee zusjes rechts Ria Mennen (62) en bovenaan haar oudere zus Rika (Drika) Mennen (62) en links Martien Mennen (62), de jongste thuis.
Dit is dan wel zo'n lief plaatje van de broers en hun zusje, Dorien van Schaijk (44) trouwde die dat maar moest natuurlijk wel even met haar broertjes op de foto, rechts Frank van Schaijk (44) en links is Ralph van Schaijk (44). Die laatste ken ik nog als tiener toen hij kwam tennissen bij de Pas in Someren waar Annie en ik toe werkte. Echt 'n mooi plaatje in onze reeks van Himmelse Platjes... en je ziet dat Himmelse meisjes altijd engeltjes zijn.
Nog 'n mooi plaatje van "unnen echten Himmelse"... Toon Bosch (41) hier op de foto met z'n vrouw Dylia Bosch - van Meel (41) maar beiden helaas al overleden.
De Familie janssen viert geregeld 'n feestje en dan gaan ze geweldig uit hun dak... hier zijn de drie "jongens" van Janssen in polonaise beaig samen met vader Bert, v.l.n.r.: Theo, vader Bert, Pieter en Gerard Janssen (53) en volop bezig de gezelligheid te verhogen en van "un par potte bier zijn die echt nie vies"... Op de achtergrond zie je de rest van de familie zitten met m'n broer Frans Welten (57) wel erg duidelijk zichtbaar. Theo Janssen is weer de grote gangmaker hier...
Ik heb weer enkele nieuwe "dames" bereid gevonden om me te steunen als promotie team als we ergens worden uitgenodigd of ergens zomaar naar toe gaan, dit om Himmels.nl nog meer bekendheid te geven. Maar ja of dit nu wel het ideale team is? Het is wel 'n keer wat anders maar hoe krijg in die vier meiden in m'n kleine autootje en daarbij slapen ze erg veel. Ook het eten zal 'n beetje moeilijk worden want als deze mee moeten naar 'n restaurant of zo.... nee ik zie dat toch niet zo zitten... Wie ik ben? oh... ik ben die rechtse met die bril op.... hahahahahhahahahaha.

Soms heb ik wel wat onduidelijkere foto's maar ik plaats ze toch als ze toch redelijk zichtbaar zijn... hier eentje van Frans van Gaal (71a) met een van zijn twee mooie schoonzusjes Mien Verdeuzeldonk (71). lang geleden.
Nog 'n mooie van broer en zus... Joke en Frans Slaats (20) jong en moi. Prachtige foto en ook lang geleden alweer. Frans trouwde met Diny Enkevort en woont nu in Limburg en Joke trouwde met Paul Fiddelaers en heeft Asten ook verlaten, ik geloof zelfs dat alleen Henk nog in Asten woont.. en gewoon op Hemel 20... het ouderlijk huis waar hij altijd woonde en nooit is weggegaan...
Je hoeft niet altijd 'n groot zwembad te hebben om lol te maken... Soms is zo'n gemetselde bak, zandbak en soms "poelie-bekske"... v.l.n.r.: Hans, Rene, Dorie en Marja Engelen (38), die bewijzen dat hier...
Dat Jan Bosch (41) hier rechts op de foto goed overweg kon met de schop, hij was tenslotte gemeentewerker geweest, blijkt wel uit deze foto bij zoon Herman Bosch (41) achter het huis op de Lienderweg waar Herman kwam wonen.
Ik heb er nog eentje van de drie broers Welten, vanaf links, ikke, Peer, Henk en Frans Welten (57)... 1966, niet echt heel duidelijk maar hij was niet beter...
Broer en zus... Martien en Jose van Heugten (47). Ja echt 'n oudje weer want hier zal Jose 'n jaar of 6 zijn denk ik. Gelukkig kreeg ik van Jose 'n heel stel mooie plaatjes want Jose deed van jongs af aan al graag fotograferen en daar hebben we nu profijt van...


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu